dinsdag 10 juli 2007

9 t/m 11 juli Buitenzwembad

Onze zomervakantie is begonnen. Het afgelopen weekend ben ik met Moep, Marjet, Nicole, Peter en Marianne naar Maastricht geweest. Het was nog een flinke toer om daar te komen omdat alle verkeer rond Eindhoven onmogelijk was door wegwerkzaamheden; en dat voor mij als kaartlezer.......... Kortom bijna 4 uur later en na een prachtige touristische route door Belgie kwamen Nic en ik ook aan bij de St. Servaasbrug. De hele week was het prutweer geweest, maar deze 2 dagen hebben we alleen maar zon gehad. We hebben dan ook een prima tijd samen gehad en weten nu al dat we dat volgend jaar juni weer samen weg willen!

Maandagochtend direct - via IKEA - naar Paasloo gegaan. Eerst nog even een stop bij de garage vanwege een raar rammeltje, maar dat was niets ernstigs. Bij IKEA Amersfoort een hoekbank gekocht die hopelijk snel bezorgd zal worden want daarna kunnen we de rest van de kamer gaan inrichten.

In Paasloo ziet alles er weer prima uit. De kruiden staan er allemaal nog goed bij. Een hele prestatie begrijpen we als we de zandbak bij het restaurant zien. Het is hier de hele week beestenweer geweest met uitzonderlijk veel regen en zelfs hagel. 's Middags is er ook nog een korte onweersbui, maar daarna wordt het weer prachtig en maken we deze foto's tijdens een wandelingetje op het park. In de buurt bij een tuinder lekkere biologisch geteelde kruisbessen gekocht!





de grote vijver






de Tonmolen

1 opmerking:

Janneke zei

ha leuk! we komen vrijdagavond kijken hoor! weten jullie nog niet wanneer de bank bezorgd wordt?

liefs, Janneke