zaterdag 10 november 2007

27 en 28 oktober

Ondanks de herfstvakantie zijn we twee weken niet in Paasloo geweest. Wij waren naar Nienke in Montreal en dus kon ons huisje voor het eerst verhuurd worden. De primeur was voor vrienden van Janneke en Robbert. Eerst aan Ankie, Frank en Marijne en daarna aan Mario en Martha. En... we zijn erg tevreden hiermee; alles zag er 'na gebruik' weer prima uit. In ons gastenboek een paar lovende stukjes en we troffen ook een uitstekend gevulde ijskast aan!
Dit weekend niets bijzonders gedaan. Het regende veel, dus lekker lezen en verder heeft Det eigenlijk alleen wat dingen aan de muur gehangen. In de woonkamer eindelijk het 'moederdagcadeau': een serie van 9 fotolijstjes.

En boven de trap 3 schilderijtjes gemaakt door Hans' schoonzus.

1 opmerking:

Nienke zei

Jemig het is echt een gezellig huisje zo te zien, een stuk beter dan zo'n kale bungalow die je normaal huurt. Ben vooral trots op het moederdag cadeau haha! Grappig trouwens dat je Hans zover hebt gekregen om te poseren voor die lijstjes!

Jammer van het skypen, maar ik was ook niet online omdat ik een vriendin die in Boston woont aan het rondleiden was in Montreal. A.s. zondag dan!

Liefs Nienke