vrijdag 22 mei 2009

Merit, Nicole en Quinten

Hemelvaartsdag; Merijn en Sharine zitten nog volop in hun verhuizing. Om hen te ontzien (en vooral omdat ik het zelf zo leuk vind) neem ik Quinten mee naar Paasloo. Nicole en Merit zijn daar ook al. Gelukkig is hij heel tevreden in de auto. "waarom is jouw auto klein?" ; "waarom sta je stil onder de brug?"; "waarom krabt die mevrouw aan haar neus?" ............Ik geniet, dankzij een enorme stilstaande file, ruim 3 uur van de enorme hoeveelheid vragen die een 2 1/2 jarige weet te bedenken..... Hij is voor het eerst alleen met mij hier, maar is erg gezellig en tevreden. Zijn nieuwe bedje (nu is de kamer beneden voor hem) vindt hij erg mooi en hij gaat lief slapen.
Met Merit en Nicole kan hij het gelukkig ook prima vinden. Zij hebben al op de heenweg allerlei kringloopwinkels afgestruind. De aankoop van Merit bestaat o.a. uit ruim 20 borduurwerken. Aan de waslijn mogen ze even luchten.



's Middag snoeien we de rode acer en de takken worden meteen in een houtwalletje verwerkt. Quinten is daarbij ook heel actief. Hij helpt graag om 'een bedje voor de egel te maken'. Volgens Merit kun je aan zijn geparkeerde rode fietsje zien of hij er slaapt......














Weer erg gezellig en ook nuttig allemaal!















's middags komt Nienke ons aflossen. Zij zal hier weer een paar dagen met haar DERM dispuut zijn. Leuk!

Geen opmerkingen: